Huismeester voor een VVE in Amersfoort

Huismeester voor een VVE in Amersfoort

SDG Facilities is voor haar opdrachtgever met spoed op zoek naar een huismeester met een gedegen technische achtergrond en zeer goede sociale vaardigheden. De huismeester dient verdeeld over 3 dagen per week een controleronde te lopen van ca. een uur.
Het object betreft een redelijk nieuw appartementencomplex in centrum Amersfoort met ca. 144 appartementen, 13 hoog en 2 penthouses met onder het complex een garage met een autolift.

De taken zullen vooral bestaan uit kleine reparaties uitvoeren, denk aan lampjes vervangen, storingen op deurdrangers verhelpen, problematiek rondom de liften oplossen, controle op orde en netheid en bewoners erop aanspreken , het onderhouden van contacten met leveranciers en sleutelbeheer. Kortom een zeer zelfstandige en veelzijdige functie.

Wij zijn op zoek naar een vlotte en vriendelijke huismeester die nog wat vrije tijd over heeft of inmiddels gepensioneerd is en die in de directe omgeving woont van centrum Amersfoort.

Woon jij in of dichtbij het centrum van Amersfoort, heb jij wel wat vrije tijd over en ben jij geïnteresseerd? Dan ontvangen wij graag zo spoedig mogelijk jouw motivatie met cv en foto via ons e-mailadres receptie@sdgfacilities.nl.

De sollicitatie mag je richten aan onze recruiter mevrouw Therese Stevenhagen.
Wij kijken met belangstelling naar je uit.U bent van harte welkom!  U kunt solliciteren als volgt: 
  • Onderin de vacaturetekst staat een vacaturenummer. Vul deze in op onderstaand formulier.
  • Zo ook uw naam, emailadres en motivatie.
  • Voeg uw CV en foto bij als bijlagen en verstuur het formulier.
  • Na ontvangst nemen wij contact met u op!

Stuur uw CV:

Stuur uw Profielfoto: