Dringend op zoek naar een ervaren huismeester voor een VVE in Amersfoort

Dringend op zoek naar een ervaren huismeester voor een VVE in Amersfoort

SDG Facilities is voor haar opdrachtgever met spoed op zoek naar een huismeester met een gedegen technische achtergrond en zeer goede sociale en communicatieve vaardigheden. De huismeester dient verdeeld over 3 dagen per week een controleronde te lopen. Het betreft een standby dienst. Het is dus wel praktisch wanneer je in de directe omgeving woont.

Het object betreft een redelijk nieuw appartementencomplex in centrum Amersfoort met ca. 144 appartementen, het telt 13 etages en heeft 2 penthouses met onder het gehele complex twee garages verdeeld over 2 verdiepingen en met daarin 2 autoliften. Het onderhoud hiervan wordt uitbesteed.

De taken zullen vooral bestaan uit kleine reparaties uitvoeren, denk aan lampjes vervangen, storingen op deurdrangers verhelpen, problematiek rondom de liften oplossen, controleren op orde en netheid en bewoners op een vriendelijke wijze hierop aanspreken , het onderhouden van contacten met leveranciers en monteurs en tevens sleutelbeheer. Kortom een zeer zelfstandige en veelzijdige functie.

Wij zijn op zoek naar een vlotte en vriendelijke huismeester die nog wat vrije tijd over heeft en die er plezier in schept om de leefbaarheid van de mensen die hier wonen te vergemakkelijken.

Woon jij in of dichtbij het centrum van Amersfoort, heb jij wel wat vrije tijd over en ben jij geïnteresseerd? Dan ontvangen wij graag zo spoedig mogelijk jouw motivatie met cv en foto. Vul het onderstaande formulier in en vermeld daarbij even het vacaturenummer: 18102018

De sollicitatie mag je richten aan onze HR Manager mevrouw Therese Stevenhagen.

Wij kijken met belangstelling naar je uit.U bent van harte welkom!  U kunt solliciteren als volgt: 
  • Onderin de vacaturetekst staat een vacaturenummer. Vul deze in op onderstaand formulier.
  • Zo ook uw naam, emailadres en motivatie.
  • Voeg uw CV en foto bij als bijlagen en verstuur het formulier.
  • Na ontvangst nemen wij contact met u op!

Stuur uw CV:

Stuur uw Profielfoto: