Facilitaire diensten

In vrijwel iedere kantoor- of bedrijfsomgeving wordt gebruik gemaakt van facilitaire diensten. Dit is echter een breed begrip.
 

Wat houden facilitaire diensten precies in?

Het zorg dragen en faciliteren van producten en of diensten die nodig zijn voor een organisatie. Dit kan zowel zelfstandig zijn of in de vorm van begeleiding van derde partijen.

Een ander belangrijk onderdeel van facilitaire diensten is de inrichting, het management en de verbetering van bedrijf- of organisatieprocessen ten behoeve van het reilen en zeilen van het te beheren object.
 

Facilitaire diensten en de verschillende onderdelen

Onderdelen van facilitaire diensten zijn ook de ontwikkeling, implementatie en evaluatie van het veranderingsproces. Hiermee kunt u het gebouwbeheer optimaliseren en besparen op de kosten voor het exploiteren van het te beheren object. Van een goede medewerker op de afdeling facilitaire diensten wordt verlangt dat deze over goede sociale en communicatieve eigenschappen beschikt. Mensen die werkzaam zijn op deze afdeling , vormen namelijk in veel gevallen vaste aanspreekpunten voor diverse interne en externe partijen. Additionele eigenschappen voor geschikte kandidaten zijn het zelfstandig kunnen werken en het zelfstandig nemen van beslissingen. Een groot verantwoordelijkheidsgevoel is daarbij een groot pluspunt.
 

SDG Facilities als uw flexibele partner

Bent u op zoek naar mensen die voldoen aan bovenstaand profiel? SDG Facilities is al jaren de partner van toonaangevende bedrijven in diverse branches. Neem daarom gerust contact met ons op. Onze jarenlange ervaring staat garantie voor de levering van gekwalificeerd en gemotiveerd personeel.