SDG Diensten

  • Project Plus
  • Outsourcing
  • Training en opleidingen
  • Werving & Selectie
  • Projecten
  • Ad-hoc

Project Plus

Deze dienst (project) is de meest uitgebreide en gewaardeerde dienst van SDG. Lees hierover verder op de pagina Project Plus.

 

Outsourcing

Outsourcing van facilitaire processen biedt mogelijkheden om substantiële kostenbesparingen en een optimale invulling van uw facilitaire processen te bereiken. De deskundigheid van een externe partij draagt bij aan de ongestoorde en efficiënte bedrijfsvoering, zeker als het gaat om de outsourcing van uw call-center, de receptie of het facilitair bedrijf.

Als u kiest voor outsourcing, nemen wij in de meeste gevallen ook uw medewerkers over. We zorgen daarmee voor een naadloze overgang van de eigen dienst naar een volledig door ons verzorgde bedrijfsvoering.

Training en opleidingen

Onze professionals worden getraind en gecoacht in de reeds door SDG Facilities opgebouwde kennis en kunde met behulp van gerenommeerde trainingsbureaus. Hiermee wordt de kwaliteit van de dienstverlening nog verder gewaarborgd.

Onze opdrachtgevers kunnen voor het eigen personeel ook profiteren van deze trainingen. U kunt denken aan: klantgericht werken, telefonische vaardigheden, samenwerken, projectmatig werken, persoonlijk leiderschap, omgaan met weerstand, gesprekstechnieken, time-management, functioneren en beoordelen etc. Tevens is een maatwerktraject, afgestemd op uw specifieke wensen, mogelijk.

Werving & Selectie

SDG maakt gebruik van diverse social media en beschikt over een groot kandidatenbestand om u te helpen bij het proces van werving & selectie. Ook hierin kan SDG een kostenbesparing betekenen. Indien een speciaal voor u geschikte kandidaat is gevonden, kan deze direct of na een bepaalde periode worden ingezet.

Projecten

Voor specifieke projecten op facilitair gebied kan SDG ook de nodige hulp bieden. Heeft u hier ideeen over? Neemt U kontakt met ons op, we zijn u graag van dienst!

Ad-hoc

U zit op rozen, planning rond maar heeft toch ad-hoc een oplossing nodig voor een acuut probleem zoals bijvoorbeeld bij onverwacht uitval van uw medewerker? Belt u gerust en SDG zal u een passende oplossing aan te dragen.

Neem direct contact op..Home | Over ons | Zoeken op trefwoord

Copyright © 2012 SDG Facilities Designed by OOSEOO Internetmarketing | All Rights Reserved.