Wie zijn wij?

SDG Facilities is opgericht in 1992 en staat voor Service Diensten Groep; een serviceverlener gericht op facilitaire medewerkers en diensten. Door de groeiende vraag in 2002 naar goed gekwalificeerde telefonistes en receptionistes, heeft SDG zich op dit werkgebied gespecialiceerd.

Door de inmiddels jarenlange ervaring in de facilitaire branche, speelde SDG Facilities eenvoudig in op deze snelgroeiende vraag. Call-centers en receptiediensten werden al snel deels of volledig uitbesteed aan SDG Facilities. Nu, een aantal jaren later, is SDG Facilities uitgegroeid tot dé serviceverlener voor receptionistes en telefonistes.

Wat doen wij?

Door de jarenlange ervaring kan SDG Facilities opdrachtgevers, tijdelijk of structureel, voorzien van secretaresses, office managers, huismeesters / conciërges, facility managers, call-center medewerkers, chauffeurs, hostesses en gastvrouwen.

Met de huidige concurrentiedruk zijn veel ondernemingen genoodzaakt om facilitaire kosten te reduceren omdat deze veelal niet bij de “Core Business” hoort. Een logisch gevolg is om deze taken uit te besteden aan een specialist. SDG Facilties is zo’n specialist.Home | Over ons | Zoeken op trefwoord

Copyright © 2012 SDG Facilities Designed by OOSEOO Internetmarketing | All Rights Reserved.