Herkenbare uitdagingen?

Uw receptie heeft geen bezetting? Inflexibel en incapabel personeel? Steeds

vreemde gezichten? Moeilijk de planning maar rond te krijgen?

Wij bieden u de oplossing!

De receptiebalie en uw telefooncentrale zijn het visitekaartje van uw organisatie. U wilt dat u optimaal telefonisch bereikbaar bent en dat uw bezoekers en klanten vriendelijk worden ontvangen. En uiteraard verwacht u dat bezoekers en klanten efficient worden doorverwezen in uw organisatie. Het regelen van voldoende bezetting is vaak veel werk. Zeker bij ziekte of tijdens vakantie.

SDG ontzorgt…

Door gebruik te maken van Detachering Plus heeft u geen omkijken meer naar uw bezetting. Wij zorgen voor de planning en opleiding van de medewerkers. Daarnaast zorgen we ook voor de continuïteit tijdens ziekte of vakanties. We beschikken over een aantal ingewerkte ‘vliegende keeps’ die thuis zijn in uw organisatie en ingezet kunnen worden bij plotselinge problemen in de bezetting.

Naast Detachering Plus biedt SDG Facilities ook andere diensten zoals de mogelijkheid een gedeelte van het facilitaire proces te outsourcen. U kunt hier bijvoorbeeld aan de uitbesteding van receptiediensten denken, maar ook aan een call-center of het facilitair bedrijf. Wij nemen dan, in overleg, ook uw huidige medewerkers over.

Lees meer over onze werkwijze in of diensten.

 Home | Over ons | Zoeken op trefwoord

Copyright © 2012 SDG Facilities Designed by OOSEOO Internetmarketing | All Rights Reserved.