Onze expertise:

Wat u wilt uitbesteden is onze core-business!  Met onze expertise kunnen we U helpen met de volgende functies:

Telefoniste | Secretaresse | Call-center medewerker
Receptioniste | Service Desk Medewerker
Huismeester | Gebouwbeheerder | Concierge | Facility Manager

Kernbegrippen van onze dienstverlening:
Afspraken nakomen en onderling vertrouwen zijn kernbegrippen in een jarenlange succesvolle samenwerking. Door de invulling van uw wens planmatig aan te pakken zorgen we hiervoor. Dit maken we inzichtelijke met onze online tools. Onze opdrachtgevers kunnen daar over meepraten!

Werkwijze

De werkwijze voor een succesvolle invulling onderscheidt zich in verscheidene stadia:

  • Planning
  • Implementatie
  • Selectieprocedure kandidaten
  • Controle
  • Optimalisatie
  • De zekerheid van continuïteit

 

Neem direct contact op

 

Hieronder zijn de stadia verder voor u uitgewerkt:

Planning

Een goede gedegen planning is de basis voor een succesvolle samenwerking. Om die te kunnen realiseren, brengen we een bezoek aan uw locatie(s). We inventariseren en analyseren de mogelijkheden. Tevens maken we een projectplanning.
Een belangrijk onderdeel van de samenwerking is overleg. We werken met duidelijke overlegstructuren. Het vastleggen van deze overlegstructuren, zowel met de opdrachtgever als met de medewerkers, speelt een belangrijke rol in de projectplanning.

Implementatie

De implementatie van onze dienstverlening omvat het opstellen van een roulerend werkrooster en het samenstellen van een vast team professionals. Zo ontmoeten bezoekers en gasten altijd bekende gezichten in uw organisatie. Daarnaast zorgen wij voor ingewerkte vervanging. Deze vervangende medewerkers zijn regelmatig op de locatie(s) om continuïteit in dienstverlening te waarborgen. Deze aanpak bevordert de kwaliteit en de flexibiliteit van onze dienstverlening.

De combinatie van een vast team medewerkers en vooraf ingewerkte vervangers, is een sterk argument om voor SDG Facilities te kiezen. Bovendien nemen onze medewerkers, als u dat wilt, ook de verantwoordelijkheid voor het afsluiten van uw pand op zich. Daarvoor hoeven geen dure beveiligingsdiensten ingeschakeld te worden.

Selectieprocedure kandidaten

SDG Facilities werft en selecteert kandidaten met behulp van de SDG Pro Scan. Deze methode heeft zijn waarde in de praktijk ruimschoots bewezen. Onze recruiters beschikken over ruime ervaring op het terrein van werving & selectie. Ze zijn op de hoogte van de meest recente assessment- en competencetechnieken. Met SDG PICA (Persoonlijkheid, Intelligentie, Competentie en Attitude) garanderen wij een constante kwaliteit.

Controle

We toetsen de geleverde kwaliteit continu aan dat wat met u is afgesproken. De verbeterpunten die worden gesignaleerd worden besproken en waar nodig aangepast.

Om kwaliteit te waarborgen maakt SDG Facilities een handboek met algemene instructies / richtlijnen afgestemd op uw bedrijfsproces. Dit handboek is bestemd voor communicatie tussen de medewerkers van SDG Facilities. Het draagt bij aan de eenvormigheid van de dienstverlening en daarmee aan een herkenbare uitstraling. De informatie is altijd op alle locaties aanwezig en inzichtelijk voor onze opdrachtgevers.

Optimalisatie

Tijdens onze jarenlange samenwerking staat optimaliseren centraal. Zo blijft onze dienstverlening nu en in de toekomst aansluiten bij uw bedrijfsprocessen en heeft u de garantie van een optimale prijs/kwaliteitverhouding. Daarnaast organiseren we jaarlijks een onderzoek onder werkgevers en werknemers om te horen waar we nog beter kunnen worden.

De zekerheid van continuïteit

Voordat onze medewerkers bij uw bedrijf aan het werk gaan, worden zij grondig ingewerkt. Deze inwerkperiode stemmen wij af op de taken, uw organisatie en uw specifieke wensen. Wij selecteren onze medewerkers per opdrachtgever zodat zij passen binnen uw bedrijfscultuur en voldoen aan uw criteria. Naast de vaste medewerkers werken wij met vaste en ingewerkte invalkrachten. Bij ziekte of vakantie nemen zij de taken van hun collega’s zonder problemen over. Iedere werknemer weet wat er van hem/haar verwacht wordt.

Neem direct contact opHome | Over ons | Zoeken op trefwoord

Copyright © 2012 SDG Facilities Designed by OOSEOO Internetmarketing | All Rights Reserved.