Vacature Receptioniste / Telefoniste

Vacature Receptioniste / Telefoniste

Receptionisten (in spé) van Nederland opgelet!! Meld je nu aan bij de leukste Flexpool van Nederland!

Wij werken samen met verschillende opdrachtgevers in diverse branches in heel Nederland.

Wie zijn wij?

Als gecertificeerd specialist op het werkgebied van de facilitaire dienstverlening richt SDG Facilities zich al meer dan 25 jaar op het invullen van gezicht- en bedrijfscultuur bepalende functies zoals; Telefonistes, Receptionistes, Secretaresses, Hospitality medewerkers, Huismeesters, Conciërges en Facilitaire medewerkers en Klantenservice medewerkers.

SDG Facilities is met regelmaat op zoek naar kandidaten die als telefoniste of receptioniste aan de slag willen gaan bij onze opdrachtgevers. Je gaat aan de slag bij onze opdrachtgever achter de daarvoor ingerichte receptie of ontvangstbalie. Je ontvangt bezoekers met een zeer hoge Hospitality uitstraling , biedt de bezoeker een kop koffie of thee aan tijdens het wachten, registreert het bezoek en kondigt het bezoek aan bij degene waarmee de bezoeker een afspraak heeft. Je werkt per locatie volgens de richtlijnen en protocollen die zijn opgenomen in een Handboek receptie en daarnaast houd je je bezig met telefonische werkzaamheden en doe je (soms) de postverwerking en archiveren. Dit is heerlijk veelzijdig werk en een zeer goede aanwinst op je c.v.

Wanneer je op deze vacature solliciteert word je opgenomen in onze Receptionisten Flexpool. Bij vrijkomende receptioniste / telefoniste vacatures word je direct gemaild of gebeld. Maar ook wanneer je al ingewerkt bent op een locatie en we hebben daar met spoed vervanging nodig, dan bellen wij jou ook. Als je beschikbaar bent op de dagen dat wij je willen inzetten, stellen wij je direct voor bij onze klant. Bij de klant word je vervolgens in een normaal tempo ingewerkt, waarvoor je uiteraard gewoon voor betaald wordt.

Je solliciteert dus niet direct op een baan, tenzij er net weer een leuke vacature vrijkomt, maar je laat ons weten dat je interesse hebt in dit soort werk .

Door je in te schrijven ben je als eerste op de hoogte van deze leuke vacatures!

Wat bieden wij jou:

 • Werken bij een super leuk, transparant, hardwerkend en eerlijk bedrijf;
 • Bij ons ben je geen nummer;
 • Je wordt begeleid, gemotiveerd en opgeleid;
 • Je werkt tussen de 4 tot 40 uur per week; Jij geeft online in onze planningstool zelf aan wanneer je beschikbaar bent;
 • Je ontmoet veel leuke nieuwe mensen;
 • Je krijgt leuke werkgevers en collega’s;
 • Je krijgt goede arbeidsvoorwaarden;
 • Je doet ervaring op bij diverse werkgevers en maakt je een echte all-rounder.

Ben jij enthousiast geworden en wil jij direct weten of je in onze flexpool wordt opgenomen? Reageer dan hieronder ovv vacaturenummer 02112018, stuur je c.v met een recente duidelijke foto en je ontvangt binnen 1 week een reactie van ons.U bent van harte welkom!  U kunt solliciteren als volgt: 
 • Onderin de vacaturetekst staat een vacaturenummer. Vul deze in op onderstaand formulier.
 • Zo ook uw naam, emailadres en motivatie.
 • Voeg uw CV en foto bij als bijlagen en verstuur het formulier.
 • Na ontvangst nemen wij contact met u op!

Stuur uw CV:

Stuur uw Profielfoto: