Gebouwenbeheer

Gebouwbeheer is een zeer belangrijk onderdeel van facility management. Gebouwbeheer maakt gebouwexploitatie beheersbaar. Door de inzet van een goede gebouwbeheerder optimaliseert u dit proces. Deze onmisbare persoon vormt een vast aanspreekpunt voor diverse partijen en speelt een grote rol als het gaat om het optimaliseren van de beheerinspanningen.

Gebouwbeheer kan besparing opleveren

Wanneer gebouwbeheer professioneel wordt uitgevoerd, kan er aanzienlijk bespaard worden op de kosten van de exploitatie van de te beheren objecten. In de huidige tijd, waarin de ontwikkelingen zich snel opvolgen, is het zeer lastig om de complexiteit van de techniek bij te houden. Ook hierin speelt gebouwbeheer, uitgevoerd en beheerd door de juiste mensen, een belangrijke rol. Gebouwbeheer betekent ook een goede onderhoudsstrategie. De juiste mensen zijn hierbij een belangrijk onderdeel.

SDG Facilities uw flexibele partner

SDG Facilities levert al jarenlang deskundige, betrouwbare en gemotiveerde mensen, die gespecialiseerd zijn in alle taken op het gebied van goed gebouwbeheer. U kunt daarbij denken aan het onderhouden van contacten met diverse derde partijen, die onderdeel zijn van de gebouwexploitatie. Een goede beheerder is in staat om op basis van kennis te beoordelen of werkzaamheden door derde partijen goed en op tijd worden uitgevoerd. Niet onbelangrijk is dat deze persoon op de hoogte is van de regelgeving die vaak van toepassing is op de technische installaties die onderdeel zijn van het te beheren object.

Bent u op zoek naar de juiste mensen op gebied van facilitiy management, neem dan gerust contact met ons op.