Hospitality diensten

Flexibele continuïteit als nieuwe standaard

Juist in deze tijd moet een organisatie zo flexibel mogelijk zijn. De wereld van nu verandert zo snel, morgen kan alles er anders uitzien. Maar hoe blijf je qua medewerkers flexibel en zorg je tegelijkertijd voor continuïteit? SDG Facilities helpt je aan een oplossing die perfect bij jou past. Als gecertificeerd specialist op het gebied van de hospitality dienstverlening richt SDG Facilities zich al 25 jaar op het invullen van deze functies. De eerste indruk bij contact is cruciaal. Aan de telefoon en bij ontvangst, het moet meteen goed zijn. Professioneel en gastvrij, servicegericht en met hart voor de zaak. Daar zorgen wij voor. 

 

SDG Facilities is dé ervaren en betrouwbare partner om dit proces op maat te ondersteunen en zijn opdrachtgevers te ontzorgen. Daarbij staat er altijd een team met gemotiveerde medewerkers centraal.

Kostenbeheersing, transparantie en flexibiliteit

Hospitality voor korte en lange termijn oplossingen

De flexibele medewerker is het eigentijdse antwoord voor organisaties die agile willen zijn, maar tegelijk verzekerd willen zijn van continuïteit.Het is een oplossing voor tijdelijke gerichte ondersteuning of voor vervanging voor langere tijd. Jouw personeel krijgt voor langere periode een contract, op projectbasis. Wij gaan graag voor jou aan de slag!

Ontzorging bij het werven van
medewerkers

SDG Facilities ontzorgt jou in de zoektocht naar (tijdelijke) extra medewerkers. Wij regelen het hele traject van de selectie van kandidaten tot en met een soepele start. Door onze jarenlange ervaring hebben wij niet alleen goed opgeleide specialisten in dienst, maar ook een actueel en groot netwerk van specialisten op de arbeidsmarkt.

Voordelen voor de flexibele medewerkers en de organisatie

Flexibele medewerkers hebben veelal dezelfde zekerheden als bij een vaste baan. Denk bijvoorbeeld aan een contract voor onbepaalde tijd, maar dan wel met het voordeel dat zij verschillende projecten kunnen doen bij interessante opdrachtgevers. Daarnaast  bouwen ze snel een groot netwerk op. Deze stimulansen zorgen ervoor dat onze specialisten gemotiveerde werknemers zijn.

Neem contact met ons op!