Gebouwbeheerder

Gebouwbeheerder gezocht

De ruimte waar u woont, leeft of werkt is erg belangrijk. Dit geldt niet alleen voor medewerkers of bewoners, maar ook voor de personen die een bezoek aan het gebouw brengen.

Gebouwenbeheer is belangrijk voor uw uitstraling

De uitstraling van het bedrijfsgebouw is het visitekaartje van uw bedrijf. Dit valt of staat met goed onderhoud, schone openbare ruimtes en goed en op tijd uitgevoerd onderhoud. Gebouwenbeheer wordt meestal uitbesteed aan een facilitair dienstverlener. SDG Facilities is al jarenlang specialist in het voorzien van gekwalificeerd personeel voor gebouwenbeheer.

Van de hoed tot de rand weten

Wie op zoek is naar personeel voor gebouwenbeheer is meestal op zoek naar een gebouwbeheerder, ook wel huismeester of conciërge genoemd. Deze persoon zorgt voor onder andere kleine onderhoud- en reparatiewerkzaamheden.  Daarnaast is deze persoon verantwoordelijk voor het leefbaar houden van openbare ruimtes en reageert hij of zij op alarmmeldingen. Onder gebouwenbeheer valt ook het aansturen van derde partijen, zoals schoonmaakbedrijven en bijvoorbeeld meldkamerdiensten die nodig zijn voor de veiligheid en het leefbaar houden van de openbare ruimtes.

SDG Facilities helpt u verder

De medewerkers van SDG Facilities zijn vakkundig, zeer servicegericht, stressbestendig en hebben een groot verantwoordelijkheidsgevoel. Dit zijn onmisbare eigenschappen voor personeel  dat werkzaam is als gebouwbeheerder. Heeft u een betrouwbare partij nodig voor gebouwenbeheer?  Neem dan contact met ons op voor een vrijblijvende kennismaking met ons bedrijf. Ontdek welke toonaangevende bedrijven al jarenlang tot ons klantenbestand behoren en hoe wij ook u maximaal van dienst kunnen zijn.

Meer informatie kunt u vinden op onze website. Direct meer informatie nodig? Neem dan hier direct contact met ons op.