Huismeester vacature

Heeft u een huismeester vacature openstaan, dan hoeft u niet langer verder te zoeken. SDG is specialist  in het leveren van goed en gemotiveerd  facilitair personeel!
 

Uw huismeester vacature wordt snel ingevuld bij SDG Facilities

Uw huismeester vacature is snel ingevuld met de juiste persoon. De ideale kandidaat beschikt over goede communicatieve eigenschappen. De juiste persoon voor uw huismeester vacature is meestal het vaste aanspreekpunt voor diverse partijen. Dit kunnen bijvoorbeeld derde partijen zijn die producten en diensten verlenen ten behoeve van het gebouwbeheer.
 

Competenties ideale kandidaat

De ideale kandidaat voor uw huismeester vacature beschikt over technisch inzicht en is in staat om kleine onderhoud- en reparatiewerkzaamheden zelf uit te voeren. Technisch inzicht is ook benodigd om op niveau te kunnen communiceren met toeleveranciers van diensten ten behoeve van het onderhoud van het te beheren object. Een huismeester vacature wordt idealiter ingevuld door iemand die goed met mensen kan omgaan. Deze persoon is immers vaak belast met het toezicht op het reilen en zeilen en naleving van de huisregels.
 

SDG Facilities uw Flexibele partner

Heeft u een openstaande huismeester vacature? Neem dan gerust contact met ons op en vergeet niet te vragen naar onze referenties! Naast de ideale kandidaat voor uw huismeester vacature, kunnen wij ook de juiste mensen leveren voor alle andere functies binnen de facilitaire dienstverlening.