Telefonistes / Receptionistes

Altijd in contact met jouw (potentiële) klanten

De telefonistes en receptionistes die SDG Facilities bij jouw bedrijf in kan zetten, zijn niet alleen professioneel en ervaren, maar zorgen ervoor dat iedereen zich echt welkom voelt. Of het nu medewerkers zijn of gasten. Onze ervaren dames en heren zorgen voor een optimale beleving en spelen perfect in op hun wensen en behoeften. Met onze diensten op maat zorgt SDG Facilities voor een kwalitatieve, professionele en continue bezetting van jouw receptie.

 

Hoe gaan we te werk? Wij stellen enkele door ons geselecteerde kandidaten aan je voor, waar je een keuze uit kunt maken. Wanneer wij een receptioniste bij jou plaatsen, zal zij jouw bedrijf professioneel en klantgericht vertegenwoordigen. Natuurlijk is zij enthousiast en dat straalt ze ook uit zowel naar jou als naar jouw bezoekers!

Kostenbeheersing, transparantie en flexibiliteit

Telefonistes en receptioniste voor korte en lange termijn oplossingen

De flexibele medewerker is het eigentijdse antwoord voor organisaties die agile willen zijn, maar tegelijk verzekerd willen zijn van continuïteit.Het is een oplossing voor tijdelijke gerichte ondersteuning of voor vervanging voor langere tijd. Jouw personeel krijgt voor langere periode een contract, op projectbasis. Wij gaan graag voor jou aan de slag!

Ontzorging bij het werven van
medewerkers

SDG Facilities ontzorgt jou in de zoektocht naar (tijdelijke) extra medewerkers. Wij regelen het hele traject van de selectie van kandidaten tot en met een soepele start. Door onze jarenlange ervaring hebben wij niet alleen goed opgeleide specialisten in dienst, maar ook een actueel en groot netwerk van specialisten op de arbeidsmarkt.

Voordelen voor de flexibele medewerkers en de organisatie

Flexibele medewerkers hebben veelal dezelfde zekerheden als bij een vaste baan. Denk bijvoorbeeld aan een contract voor onbepaalde tijd, maar dan wel met het voordeel dat zij verschillende projecten kunnen doen bij interessante opdrachtgevers. Daarnaast  bouwen ze snel een groot netwerk op. Deze stimulansen zorgen ervoor dat onze specialisten gemotiveerde werknemers zijn.

Neem contact met ons op! Laat je verrassen door onze eigen klantvriendelijke receptioniste