SDG Projectplus

SDG Facilities 25 jaar partner in strategische outsourcing.
Uw ondersteunende diensten zorgeloos flexibel op maat.
Project Plus richt zich op het invullen van gezicht- en bedrijfscultuur bepalende functies. In de briefing en de opdrachtfase werkt SDG Facilities nauw samen met haar opdrachtgever om zo snel mogelijk on-the-job geselecteerde, betrokken medewerkers naar wens in te kunnen zetten.  Werkzaamheden worden door ons op maat ingeregeld en beheerd. SDG medewerkers worden zowel regionaal als landelijk ingezet. SDG ontzorgt, vooral door korte communicatielijnen. Een vast training-accountteam staat voor u klaar. En ingeval van calamiteiten hebben “vliegende kiep” medewerkers achter de hand. Bedrijfskleding? Geen probleem.
Afspraak is Afspraak
SDG Project Plus, de complete oplossing voor uw personeelsmanagement.
Inzet voor een paar dagen of voor vele jaren, u heeft er geen omkijken naar.
Project Plus biedt u diverse voordelen in vergelijking met een vast dienstverband of het werken met uitzendkrachten. SDG ziet uw facilitaire bezetting dan ook niet als detachering, maar als een samenwerkingsproject. Op basis van de gewenste diensten bieden wij uw organisatie het complete personeelsmanagement: vanaf de selectie, introductie, training, implementatie tot en met de planning. SDG ziet de selectie en het beheer van een bij uw organisatie passende collegiale bemanning als een essentieel ontzorg element. De ingezette medewerkers zijn immers in dienst van SDG en werken onder onze leiding en toezicht.
SDG Project Plus
Telefonistes ● Receptionistes ● Secretaresses ● Hospitality Medewerkers ● Huismeesters ● Concierges ● Call Center Medewerkers ●